Öncü Kadın'dan kimliksizleştirmeye karşı kararlılık vurgusu

Vatan Partisi Öncü Kadın üyeleri Ankara'da kahvaltıda buluştu. Öncü Kadın Ankara örgütü tarafından düzenlenen etkinliğe Türk toplumunu kimliksizleştirme kampanyalarına geçit yok kararlılığı damga vurdu. Etkinlikte konuşan Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, "Türk toplumunu kimliksizleştirme projelerine karşı Türk kadın hareketinin rotasının Atatürk Devrimi programıdır" dedi.

Vatan Partisi Öncü Kadın Ankara örgütü, Birlik ve Dayanışma Kahvaltısında buluştu.

Etkinlikte Konuşan Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, Türkiye'nin içerisine girdiği Devrimci süreçte Türk Kadınına düşen görevleri sıraladı.

- Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet Devrimlerinden sonra Türkiye ilk defa devrimci bir döneme girmiştir. Savaş ve devrim dönemlerinde tarih kadınları yazar. Böyle bir dönemdeyiz. Türk kadını devrimlerin simgesidir. Bize unutturmaya çalışılan şey bu..Sistem bize bedenini sat, cinsiyetini değiştir, tüket özgürleş diyor. Bu yeni tipte bir gericiliktir. Siyasi mücadeleyi kadınlar için değersiz kılmaya çalışıyorlar. Biz Üreten kadınlarız. Devrimci kadın hareketini yükselteceğiz. Partimizi iktidara taşıyacağız.


Birlik ve Dayanışma kahvaltısında katılımcılara hitap eden Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Tülin Oygür, Türkiye'nin Türk Devrimi'nin tamamlanması sürecinde önemli bir aşamaya gelindiğine dikkat çekti:

- Önemli bir noktadan geçiyoruz, sonumuz aydınlık, az kaldı. Milletimize kabuğu kırın diyoruz. Yumurtanın kabuğunu çatlatın diyoruz. 50 yıllık büyük birikim ve muazzam bir gençlik var. Vatanseverler var! Milletimize gerçeği göstermeye çalışıyoruz. Görevimiz bu başaracağız.


Çok sayıda partilinin katıldığı kahvaltıda kürsüye çıkan bir diğer isimde TGB Genel Başkanı Dilek Çınar oldu.

- Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar,Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz, Vatan Partisi Çankaya İlçe Başkanı Emre Can, Hukukçu Mustafa Kemal Çiçek, Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Yakup Aslan, Türkiye Sanatçılar Birliği Başkanı Murat Demirbaş'ta etkinliğe atılan isimler arasında yer aldı.

# ankara # türkiye # vatan partisi # ulusal kanal # türk # yakup aslan # tgb # ilk # tülin oygür # deniz tokgöz # meltem ayvalı # çok # öncü kadın # dilek çınar # Türkiye Sanatçılar Birliği # mustafa kemal çiçek # tgb genel başkanı # Öncü Kadın Genel Başkanı # Emre Can # Vatan Partisi Ankara İl Başkanı # Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi # murat demirbaş # Vatan Partisi Çankaya İlçe Başkanı