Perinçek Türkiye'nin devrim eşiğinde olduğunu vurguladı

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Muğla Bodrum'da "Türkiye Nereye Gidiyor?" söyleşisinde konuştu. Türkiye'nin devrimin eşiğinde olduğunu vurgulayan Perinçek, "Önümüzde üreticilerin millî hükümetini kurma görevi var" dedi. 1 Eylül'de Rusya Bilgi Derneği’nin düzenlediği “Bilgi Maratonu” toplantısına katılacağını da duyuran Perinçek, Rus Devlet Yöneticilerine çevrimiçi hitap edeceğini belirtti.

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, " Türkiye Nereye Gidiyor?" söyleşisinde Bodrumlularla bir araya geldi. 30 Ağustos'un önemini anlatan Perinçek, Türkiye'nin devrimin eşiğinde olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin bir devrim için insani ve toplumsal birikime sahip olduğunu söyleyen Perinçek, siyasi önderliği de Vatan Partisi'nin yapacağını kaydetti.

Vatan Partisi Lideri, 1 Eylül'de Rusya Bilgi Derneği’nin düzenlediği “Bilgi Maratonu” toplantısına katılacağını duyurdu.


Toplantıyla ilgili ayrıntıları paylaşan Perinçek, Rus Devlet Yöneticilerine çevrimiçi hitap edeceğini belirtti.

Aynı etkinlikte konuşan Vatan Partili iş insanı Ethem Sancak, ABD'nin yaptırım tehditlerine boyun eğen hükümet ve TÜSİAD'a tepki gösterdi.

Türk iş dünyasının bu süreci aşacağını söyleyen Sancak, hükümetin ilgili bakanlarının deve kuşu gibi kafasını kuma gömdüğüne dikkat çekti.

Rusya ile yapılacak Altın Fırsatlar Toplantısının önemini de anlatan Sancak, Türk iş insanlarının Rusya'ya ambargolara katılmadığını ifade etti.

Söyleşinin sonunda Perinçek ve Sancak Vatan Partisi'ne üye olan vatandaşlara rozet taktı.

# abd # türkiye # rusya # Perinçek # bodrum # vatan partisi # muğla # türk # Ağustos # Doğu Perinçek # Bir # eylül # vatan partisi genel başkanı # Doğu Perinçek Twitter # ethem sancak # doğu perinçek kimdir # doğu perinçek kitapları # Vatan Partisi Lideri # doğu perinçek aydınlık # Altın Fırsatlar toplantısı # doğu perinçek atatürk # doğu perinçek hangi parti # doğu perinçek rusya açıklaması # doğu perinçek rusya