Davutoğlu FETÖ'cünün programında

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, FETÖ’nün firari PKK imamı Ebubekir Işık’ın canlı yayınına katıldı. Türkiye karşıtı Avrupa Birliği’ne övgüler düzen Davutoğlu, AB’yi “İleri görüşlü” bir proje olarak tanımladı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin dış politikada izlediği tutumu hedef aldı. FETÖ’nün Avrupa’daki propaganda kanallarından birisi olan Vocal Europe canlı yayına katılan Davutoğlu, hükümetin Avrupa Birliği karşıtı bir algıya sahip olduğunu söyledi.

FETÖ’cü Ebubekir Işık’ın yayınında konuşan Davutoğlu AB ile Türkiye’nin “Ortak vizyon geliştirmesi gerektiğini” savundu:

- Bu strateji Türkiye'nin uluslararası siyasetteki konumu ve AB'nin bu stratejik konumdaki yeri ile ilgili olmalı.


Sosyal medya kullanıcıları 22 Kasım 2021 tarihine ait olduğu tespit edilen programa tepki gösterdi.

Ebubekir Işık, FETÖ’nün darbe girişiminden tam 1 ay sonra, 18 Ağustos 2016’da, Belçika’nın başkenti Brüksel’de görüntülenmişti.

Işık'ın son olarak Brüksel’de Avrupa Parlamentosu kafeteryasında PKK’nın Avrupa propaganda kadrosundan olan “Roni” kod adlı Martin Alasor ile buluştuğu kameralara yansımıştı.

# türkiye # fetö # Avrupa Parlamentosu # pkk # Ahmet Davutoğlu # Ağustos # avrupa # avrupa birliği # brüksel # Bir # son # Gelecek Partisi # Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu # Gelecek Partisi Genel Başkanı