Kemal Kılıçdaroğlu yine KHK'lılara sahip çıktı

6'lı masanın başını çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ve PKK bağlantıları nedeniyle kamudan ihraç edilen KHK'lılara sahip çıkmaya deva ediyor. Samsun'da konuşan Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde KHK'lıların tamamının görevlerine iade edileceğini söyledi.

FETÖ ve PKK gibi terör örgütleriyle bağlantıları nedeniyle kamudaki görevlerinden ihraç edilen KHK'lılara, CHP ve İyi Parti’nin başını çekti 6’lı masa ortakları sahip çıktı.

Partisinin grup toplantısı için Samsun’a giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KHK’lılara göreve iade vaadini burada da tekrarladı.

Kılıçdaroğlu, grup toplantısınn ardından esnaf ziyareti yaptı. Eski bir kamu personelinin KHK’lılarla ilgili sorusuna, “tamamı iade edilecek. CHP’de bir kişi sadece bu işle ilgilenecek” yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, Hendek operasyonları sırasında devleti katliam yapmakla itham eden akademislenlere de göreve iade sözü vermişti. Kılıçdaroğlu, "İktidarımızın ilk haftasında barış akademisyenlerinin tamamını iade edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

CHP'nin başını çektiği 6 masanın diğer liderleri de KHK’lılara görevi iadesi sözünü açıklamalarında sık sık dile getiriyor.

# chp # fetö # pkk # hdp # İyi Parti # kemal kılıçdaroğlu # kılıçdaroğlu # samsun # khk # Bir # ilk