Kılıçdaroğlu Türkiye ve Yunanistan'ı bir tuttu: ''İki popülist savaş kartına oynuyor''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yunanistan'ın saldırısını görmezden geldi. Türkiye ve Yunanistan'ı bir tuttu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Miçotakis ile Erdoğan’ın ortak bir noktası var; ikisinin de oyları düşüyor. Haliyle iki popülist savaş kartına oynuyor. " ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yunanistan'ın saldırısını görmezden gelen bir açıklama yaptı.

Türkiye ve Yunanistan'ı bir tutan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'in ortak noktası olduğunu savundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Genel Başkanı, "Bu Yunanistan meselesi ve savaş tamtamları ile ilgili… Miçotakis ile Erdoğan’ın ortak bir noktası var; ikisinin de oyları düşüyor. Haliyle iki popülist savaş kartına oynuyor. Kafa bu! Adaların silahlanmasıyla ilgili tavrımız nettir, iktidara geldiğimizde bu meseleyi biz çözeriz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Miçotakis, Türk-Yunan ilişkilerindeki gerilime dair yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile her zaman görüşmeye açık olduğunu belirtti.

# chp # türkiye # yunanistan # erdoğan # açıklama # kemal kılıçdaroğlu # cumhurbaşkanı # kılıçdaroğlu # CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu # Bir # Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan # CHP Genel Başkanı # miçotakis # yunanistan başbakanı # Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis # Kiriakos Miçotakis