Ulusal Radyo'da görev değişimi

Halkın sesi Ulusal Radyo yeni dönemde, yeni Genel Müdürü ile yola devam edecek. Marmara bölgesinde yayınlarını sürdüren radyonun hedeflerini ve planlanan çalışmalarını Halkın Sesi Ulusal Radyo'nun Genel Müdürü Engin Ulusal Kanal'a konuştu. İşte Ulusal Radyo'nun yeni hedefleri…

Haber: Ülkühan Sercan Doğanbey - Kamera:Melik Nacar

Geçmiş dönem Aydınlık Gazetesi Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Ali Murat Engin, Ulusal Radyo Genel Müdürü olarak görevlendirildi.

Geniş frekans ağı ile Marmara Bölgesi'nde dinleyicileri ile buluşan Halkın Sesi Ulusal Radyo, atılımlarla gündeme gelecek. Radyonun yeni Genel Müdürü Ali Murat Engin hedeflerini anlattı:

- 2018'de İstanbul merkezli kurulmuştuk. 6 ilde yayın sürüyor. İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Balıkesir Körfez ve Çanakkale. Yaklaşık 30 milyon dinleyici evinde, aracında, trafikte, işinde, okulunda bizleri dinliyor. Aynı zamanda ulusalradyo.com üzerinden Türkiye ve tüm Dünya'da yayındayız.

Ali Murat Engin, müzikseverlere ve Ulusal Radyo dinleyicilerine yeni müjdeler verdi. İnternet alanında yürütülen çalışmaları anlattı.

İnternet sitemizde 10 farklı müzik türünde yayınlarımız sürüyor. Türkü, sanat, pop, nostalji, klasik, Latin, blues, caz, dünya ve rock türleri kesintisiz olarak dinlenebiliyor. Önümüzdeki süreçte internet radyolarımız artacak, yeni müzik türleri eklenecek. ulusalradyo.com sitemiz yenileniyor, yakın zamanda duyuracağız. Ulusal Radyo mobil uygulaması cep telefonu ve tabletler için hazırlanacak. Tüm Türkiye'de yayında olmak için çalışmalarımız sürüyor.

Engin, Ulusal Kanal ve Ulusal Radyo gönüllülerine teşekkür etti, çağrı yaptı:

- Ulusal Radyo, Ulusal Kanal gönüllüleri ve Türk milletinin destekleriyle kuruldu ve büyüyor. Bu destekler sayesinde daha da büyüyecek, sesimizin ulaşmadığı yer kalmayacak. Tüm reklam verenlere ve Türk milletine çağrımızdır: Herkesi reklamlarını Ulusal Radyo'da yayınlamaya davet ediyoruz. Bizlere ulaşarak sesinizi milyonlarca dinleyiciye duyurabilirsiniz.

- Ulusal Radyo Halkın Sesi diyoruz. Emekçinin, üreticinin, çiftçinin, işçinin, öğrencinin sesi. Türk milletinin sesi.

# türkiye # ulusal kanal # türk # haber # dünya # Ulusal # ulusal radyo # müzik # internet # sanat # medya # kanal # radyo # cep telefonu # mobil # Ali Murat Engin