Çiftçinin mağduruyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktarıldı

Doğu ve Güneydoğu'da çiftçinin yaşadığı elektrik mağduriyeti Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a aktarıldı. Ulusal Kanal'ın edindiği bilgilere göre konu, Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı kahvaltılı toplantıda gündeme geldi. Vekiller, yüksek elektrik ve gübre fiyatlarının vatandaşın belini büktüğünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlattı.

Tarımda yaşanan sorunlar gündeme getirildi. Milletvekillerinin taleplerini tek tek not aldı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 2 Şubat’ta AK Parti genel merkezinde yaklaşık 50 milletvekili ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Çok sayıda milletvekilinin söz aldığı öğrenilen toplantıda Erdoğan, “Sürekli sahada olun. Vatandaşın içinden ayrılmayalım” talimatını verdi.

MİLLETVEKİLLERİ ERDOĞAN’A AKTARDI

Cumhurbaşkanı’nın birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı toplantıda milletvekilleri, illerindeki sorunları, teşkilatlardan gelen talepleri, bölgelerinin ihtiyaçlarını ve yapılan çalışmaları aktardı.

Edinilen bilgiye göre doğu ve güneydoğudan gelen milletvekilleri çiftçinin yaşadığı elektrik mağduriyetini anlattı. Vatandaşın yüksek gelen elektrik ve doğalgaz faturalarını ödeyemediği belirtildi. Ak Parti milletvekilleri, gübre fiyatlarındaki artışın da çiftçinin belini büktüğünü söyledi.

Doğu ve güneydoğu milletvekilleri bölgeye yönelik yatırım projelerinin yoğunlaştırılmasını talep ettiği belirtildi.

ERDOĞAN’DAN MUHALEFETE TEPKİ GELDİ

Erdoğan’ın toplantıda muhalefete sert sözlerle yüklendiği de ifade edildi. Cumhurbaşkanı'nın "Onların içinde fikri beraberlik yok, yıkım için bir araya gelmiş bir ekip. Biz inşa için bir aradayız” dediği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre milletvekilleri mültecilerle ile ilgili yapılan son çalışmaları da gündeme getirdi. Mültecilerin keyifleri için gelmediğini söyleyen Erdoğan’ın “Gitmek isteyen gider, kalmak isteyen bizim misafirimizdir” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

# erdoğan # ak parti # cumhurbaşkanı # proje # milletvekili # doğu anadolu # elektrik # mülteci # doğu # maliyet # çiftçi # güneydoğu anadolu # Tarım # Gübre