Türkiye neden NATO'dan çıkmalı?

Türkiye’nin NATO’ya üye oluşunun 70’inci yılında ittifakın varlığı hâlâ tartışılıyor. Bir yanda NATO'nun ülkedeki tahribatı gündeme getirilirken diğer yanda Türkiye'nin ittifaktan ayrılması için çağrılar yükseliyor. NATO için "ABD'nin yasal terör örgütüdür" saptaması yapan uzmanlar, Türkiye'nin bugün de Atlantik cephesinin kaos tehditleriyle karşı karşıya kaldığına dikkat çekti.

FETÖ ve PKK'yı silahlandıran, darbeler tezgahlayan, kanlı eylemlere imza atan Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü NATO'nun varlığı sorgulanıyor. Türkiye'nin ittifaktan bir an önce ayrılması için çok sayıda gerekçe sayılıyor.

Türkiye, "Beyin ölümü gerçekleşti" saptamaları ve derinleşen görüş ayrılıkları gölgesinde varlığını sürdürmeye çalışan NATO'ya üyeliğinde 70 yılı geride bıraktı.

Vatan Merkez Karar Kurulu Üyesi Ferit İlsever, ABD güdümündeki NATO’nun Türkiye’deki kanlı eylemlerine değindi. İlsever, yaratıcı yıkıcılık faaliyetleri ile ABD ve NATO’nun Türkiye’de yaratmaya çalıştığı kaosa dikkat çekti.

NATO’nun işlevinin bittiğini söyleyen emekli Hava Kurmay Albay İhsan Sefa da "NATO ABD’nin yasal terör örgütü" dedi.

# abd # türkiye # fetö # pkk # terör # nato # avrupa birliği # Vatan # Atlantik # Hava # ferit ilsever # İhsan Sefa # Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü