CHP’liler İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni protesto etti

İzmir’de CHP’liler kendi partisinin Büyükşehir Belediyesi'ni protesto etti. Salgın döneminde büyükşehir belediyesi gönüllüsü olarak 2,5 yıl yüzlerce CHP’li ücretsiz görev yaptı. Onlara iş alımında öncelik sizin sözü verildi. Ancak onlara işçi alımında öncelik verilmedi. Şimdi de sayıları 250'yi bulan insanlar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP’ye tepki gösteriyor.

Koronavirüs salgını dönemde İzmir’deki sosyal yardımlar yüzlerce büyükşehir belediyesi gönüllüsü tarafından yapıldı. Yeri geldi bahçelerde kiraz topladılar yeri geldi yardım kolilerini paketlediler.

Yüzlerce kişi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde işe girme vaadi ile gönüllü yapıldı. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tarlalarda birlikte enginar kestiği insanların bugünlerde kimse yüzüne bakmıyor.

250’den fazla kişi “Aşkla İzmir” gönüllü grubuna dâhil oldu. 2019’dan bu yana da Tunç Soyer’e hizmet ettiler. Şimdi ise seslerini Soyer’e duyurmak için İzmir Fuarı’ndaki başkanlık ofisi önünde eylem yapıyorlar.

Ulusal Kanal’a konuşan CHP mağdurları, verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyor.

CHP'li CHP mağdurları, bugüne kadar çok sayıda randevu talebine rağmen milletvekilleri, İzmir İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanıyla görüşemedi.

# İzmir # izmir # ibb # chp # koronavirüs # İzmir Büyükşehir Belediyesi # izmir depremi # ulusal kanal # protesto # eylem # Ulusal # Tunç Soyer