CKD mitingi için çalışmalar sürüyor

Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin 6 Mart’ta yapacağı Yükselen Kadın Yükselen Türkiye mitingi için çalışmalar hızlandı. Cumhuriyet kadınları Ankara, Adana ve Aydın'da birçok noktada üretimin önemine dikkat çekecek miting için yurttaşlara bildiri dağıttı.

Cumhuriyet Kadınları 6 Mart’ta yapacağı miting için vites artırdı. Kadınlar Yükselen Kadın Yükselen Türkiye mitingi için yurttaşları davet etti.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, 6 Mart saat 13’te Yükselen Kadın Yükselen Mitingi’ni Ankara Tandoğan Meydanı’nda yapacak. Mitingin ardından Türk bayraklarıyla yurttaşlar Anıtkabir’e yürüyecek. Sahada çalışmalar hızlandı.

Ankara’da Emek Pazarı ve Huzur Mahallesi’nde bildiri dağıtıldı. 7’den 70’e herkes mitinge çağrıldı.

Adana’da ise Cumhuriyet Kadınları Derneği Seyhan ve Çukurova Şubeleri, 14. Çukurova TÜYAP Kitap Fuarı’nda masa açtı. Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi için imza toplandı, yurttaşlar mitinge davet edildi.

CKD üyeleri, Adanalıları mücadelelerine ortak olmaya davet etti.

Aydın'daki imza masasının adresi Atatürk Kent Meydanı oldu. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında açılan imza masasına yoğun ilgi vardı.

İmza masasında sık sık kuyruklar oluştu. Aydınlılar uyuşturucuyla etkin mücadele istedi.

Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Mitingi büyük heyecan yarattı.

CKD Aydın İl Temsilcisi Bircan Mersinli Çalşın tüm Aydınlıları mitinge davet etti.

# ankara # adana # türkiye # aydın # türk # miting # Cumhuriyet Kadınları Derneği # CKD # cumhuriyet kadınları # tüyap # Masa # 6 mart # Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Mitingi