CKD'nin videosu Bursa'da toplu taşıma araçlarındaki ekranlarda

Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin madde bağımlılığına karşı başlattığı mücadele büyüyor. ‘Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi’ her alana yayılıyor. Bu kapsamda video hazırlandı. Bursa’da günlük ortalama 500 bin kişinin seyahat ettiği toplu taşıma araçlarındaki 570 ekranda, uyuşturucuya karşı hazırlanan video dönüyor.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, ‘Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi’yle madde bağımlılığına karşı amansız mücadele yürütüyor.

Bu kapsamda hazırlanan video, toplu taşıma araçlarındaki ekranlarda yer aldı.

Bursa'da günlük ortalama 500 bin kişinin seyahat ettiği metro ve otobüslerdeki 570 ekranda CKD’nin videosu yer aldı. Video bu ekranlarda 18 saatte 36 kez dönüyor.

Dernek üyelerinin uyuşturucuya karşı yürüttüğü mücadele büyük ses getirdi. Meydanlarda masa açtılar. Etkinlikler düzenleyip, söyleşiler yaptılar. Bildiri dağıttılar. Kitle örgütleri, muhtarlar ve emniyetle el ele verdiler. Sanatçılardan sporculara, aydınlardan emekçilere kadar toplumun her kesiminden bu anlamlı kampanyaya destek yağıyor.

# Bursa # kampanya # destek # video # Otobüs # Cumhuriyet Kadınları Derneği # CKD # uyuşturucuyla mücadele # anneler hareketi