Enver Altaylı NATO'yu savundu

FETÖ üyeliği ve casusluk suçundan hüküm giyen Enver Altaylı, Türkiye içinde Rusya'ya yakın güçlerin kendisini cezaevine atarak susturmaya çalıştığını iddia etti. Altaylı, “NATO ve Batı ekseninden kaymamamız gerektiğini her zaman söyledim. Bu ısrarım, Rusya tehdidini herkesten daha net görmemden kaynaklanıyordu” dedi.

CIA irtibatlı Enver Altaylı cezaevinden Ankara Moskova ilişkilerini hedef aldı.

Silahlı terör örgütü üyeliği, siyasi ve askeri casusluk suçlarından 23 yıl 4 ay hapis cezası alan Enver Altaylı, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Altaylı Türkiye içinde Rusya'ya yakın güçler ve kişilerin kendisini cezaevine atarak susturmaya çalıştığını iddia etti.

ENVER ALTAYLI RUSYA'YI HEDEF ALDI

Altaylı, “ NATO ve Batı ekseninden kaymamamız gerektiğini her zaman söyledim. Bu ısrarım, Rusya tehdidini herkesten daha net görmemden kaynaklanıyordu” dedi. CIA ile irtibatlı Altaylı, “Türkiye için en büyük tehdidin, emperyal hedefleri olan bir Rusya olabileceğini, güvenlik, enerji ve dış politika kararlarımızı buna göre oluşturmamız gerektiğini savundum” ifadelerini kullandı.

Altaylı paylaşımında, “Bu nedenle, Türkiye içinde Rusya'ya yakın güçler ve kişiler beni cezaevine atarak susturmaya çalıştı” ifadelerine de yer verdi.

Altaylı, “Bugün herkes gördü ki, Rusya başka ülkelerin egemenlik ve bölünmezliğine saygı duymuyor” sözleriyle Rusya’yı hedef aldı.

# ankara # türkiye # rusya # cia # fetö # terör # tehdit # son dakika # twitter # nato # batı # hapis # enver altaylı # iddia