Muğla'daki darp iddiasının yeni görüntüleri çıktı

Muğla'da acil serviste görevli doktoru uzman çavuş A.A'nın darp ettiği iddiası ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Videoda darp olayının yaşanmadığı görüldü. Öte yandan darp ile suçlanan uzman çavuşun görevine döndüğü, doktor hakkında da herhangi bir soruşturma açılmadığı belirtildi.

Muğla'da Uzman Çavuş A.A'nın acil serviste görevli doktoru darp ettiği öne sürülmüştü. Olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Hastanenin güvenlik kamerası görüntülerinde olayın darp değil itişme olduğu anlaşıldı.

Görüntülerde, saldırıya uğradığını ileri süren doktorun, evrakını masadaki görevlilerden alarak ayrılmak isteyen Uzman Çavuş A.A.'nın peşinden gidip ittiği görüldü.

Darp iddiası sonrası Muğla Valiliği tarafından yapılan açıklamada görevinden uzaklaştırılan uzman çavuş ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. TRT Haber'in paylaştığı habere göre yeni görüntülerin ortaya çıkmasının ardından uzman çavus A,A'nın görevine döndüğü belirtildi.

Öte yandan darp edildiğini iddia eden doktor hakkında soruşturma açıldığı öne sürülmüştü. Ancak acil hekimi ile ilgili herhangi bir soruşturma açılmadığı bilgisi paylaşıldı.

# Muğla # hastane # soruşturma # muğla # haber # doktor # güvenlik kamerası # iddia # darp # uzman çavuş # Muğla Valiliği