Şule Perinçek okurlarıyla buluştu

Kitapseverlerin uğrak noktası CNR Kitap Fuarı devam ediyor. Bu yıl “Hayallerini Keşfet” teması ile okuyucuları karşılayan fuar, çocuklardan da büyük ilgi gördü. USMER Genel Başkanı Şule Perinçek de fuarda okurlarıyla buluştu. Kitapseverleri fuara davet eden Perinçek, USMER'in çıkardığı yayınların Türkiye'nin geleceğine yön veren, stratejik yayınlar olduğunu belirtti.

Haber: Ülkühan Sercan Doğanbey - Kamera: Melik Nacar

Uluslararası CNR Kitap Fuarı, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Fuarda Ulusal Strateji Merkezi de farklı içerikteki pek çok yayınıyla yerini aldı.

Okurlarıyla bir araya gelen USMER Başkanı Şule Perincek, yayınladığı dergilerin önemine vurgu yaptı.

İstanbul ve bölgesinin en değerli ve en büyük kültür etkinliği olan kitap fuarı 15 bin metrekare alanda düzenleniyor.

3 Nisan’a kadar devam edecek CNR Kitap Fuarı’nı 500 binin üzerinde kitapseverin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda 300'ün üzerinde yayınevi ve 550’yi aşkın marka yer alıyor.

Fuarda okuyucuya ulaşan her kitapla yeni hayal dünyasının kapılarını aralayacak olan fuarın bu yıl ki teması ‘’hayallerini keşfet’’ oldu.

Fuarı ziyaret edecek kitapseverler sevdikleri yazarların kaleminden çıkan eserlerde kendi hayallerini keşfetme fırsatı yakalayacak...

Söyleşi, seminer, panel ve sergi gibi 350’den fazla etkinliğin yapılacağı CNR Kitap Fuarı’nda 650’nin üzerinde yazar imza günlerinde okurlarıyla bir araya geliyor.

# istanbul # haber # ziyaret # oldu # Ulusal # Avrasya # kitap # Kültür # sanat # cnr # şule perinçek # USMER # kitap fuarı # cnr kitap fuarı