''Akşener gençliğinden beri FETÖ ile birlikte''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İyi Parti’nin Biden’in Türkiye’yi kaosa sürükleme planında görev yüklenmiş bir organizasyon olduğunu söyledi.

Katıldığı canlı yayın programında gündemi değerlendiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Yani İyi Parti bir takım ülkesini seven insanların kurduğu bir parti değildir. İyi Parti doğrudan doğruya Biden'in Tayyip Erdoğan'ı devirme ve Türkiye'yi kaosa sürükleme planında görev yüklenmiş bir organizasyondur." dedi.

Akşener’e kaosa sürükleme görevi verildiğini belirten Perinçek, Meral Akşener’in geçmişte FETÖ ile birlikte hareket ettiğini ifade etti:

"Ve bu görev de uygun bir lidere verildi. Zaten Meral Akşener bu görevin içinden geliyor. Akşener gençliğinden beri, İzmit ve Sapanca'da FETÖ ile birlikte hareket eden, FETÖ'ye adam taşıyan, örgütçülük yapan bir özelliği var.”

'' TÜRK ORDUSUNUN İÇİNE KULAK YERLEŞTİRDİ''

Meral Akşener’in İçişleri Bakanlığı döneminde Türk ordusunun içine kulak yerleştirdiğini hatırlatan Perinçek, “Türk ordusunu düşmandan başkası dinler mi?” diye sordu:

"Bu hanımefendi birden bire nerede görüldü? İçişleri Bakanlığında. İçişleri Bakanlığındaki icraatleri ne? Türk ordusunun içine kulak yerleştirmek. Türk ordusunun içine CIA'den başka kim kulak yerleştirir? Türk ordusunu düşmandan başkası dinler mi? Düşman adına Türk ordusunun içine kulak yerleştirdi.

''AKŞENER’İN GETİRDİĞİ ADAMLAR FETÖ’DEN İÇERDE YATIYOR''

Meral Akşener’in Bakanlık döneminde Emniyet İstihbaratı’nın başına FETÖ’cüleri yerleştirdiğini açıklayan Perinçek, “Ondan sonra kalktı EGM'nin istihbaratının başına kapıları falan kırarak neredeyse bir takım adamlar getirdi. Şimdi o adamlar FETÖ'den içeride yatıyor. Ergenekon Balyoz olaylarında başta olan adamlar Akşener'in yerleştirdiği adamlar." dedi.

# türkiye # fetö # erdoğan # İyi Parti # parti # türk # içişleri bakanlığı # Doğu Perinçek # meral akşener # türk ordusu # doğu # Vatan # Balyoz # Partisi # içişleri # egm