Sıhhiye Yenişehir Pazarı'nın yıkılmasından şimdilik vazgeçildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi'nin pazarı yıkma girişimine Vatan Partisi ve esnaf izin vermedi. Pazarın önünde nöbet tutan Vatan Partisi ve esnaf belediye ekiplerini pazara sokmadı. Pazarın yıkılmasından şimdilik vaz geçildi.

ABB ve Çankaya'nın pazarı yıkma girişimine Vatan Partisi ve esnaf izin vermedi. Pazarın önünde nöbet tutan Vatan Partisi ve esnaf belediye ekiplerini pazara sokmadı. Pazarda yeniden tezgahlarını açan esnaf mücadelede verdiği destek nedeniyle Vatan Partisi ve Ulusal Kanal'a teşekkür etti.

Nöbete katılan Ankara Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan, kararın hukuksuz olduğunu, belediye meclis kararına dayanan bir tebligat olmadan pazara müdahale edilemeyeceğini belirtti. Ayhan’ın uyarılarının ve pazar esnafının kararlı duruşunun ardından belediye ekipleri çekilmek zorunda kaldı.

Pazar esnafının belediye ekiplerine direnen eylemine Vatan Partisi de destek verdi. Vatan Partisi yöneticileri esnafla omuz omuza zorbalığa karşı çıktı. CHP’li belediyelerin zorbalığına yoldan geçen vatandaşlar da tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Sıhhiye Yenişehir Pazarı’nı şimdilik yıkmaktan vazgeçti.

Emekçiler, zaferin ardından kendilerini mücadeleleri boyunca yalnız bırakmayan Ulusal Kanal'ı da “En büyük kanal Ulusal Kanal” diye alkışlarla karşıladı. Pazar esnafı, Ulusal Kanal'a ve Vatan Partisi'ne de kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

# vatan partisi # ulusal kanal # yenişehir