Ataşehir Belediyesi'nde rüşvet: Görevine son verildi

Ataşehir Belediyesi bir kez daha rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla gündeme geldi. Ataşehir Belediyesi'nin Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön'ün rüşvet aldığı iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediyesi soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Geçen aylarda 'ihaleye fesat karıştırmak' ve 'resmi belgede sahtecilik' operasyonu düzenlenen CHP'li Ataşehir Belediyesi hakkında yeni bir rüşvet iddiası ortaya atıldı.

Ataşehir Belediyesi'nin Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön'ün rüşvet aldığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Servet Ön'ün odasında görüştüğü kişinin uzattığı bir balya parayı alarak çekmecesine koyduğu görülüyor.

Ataşehir Belediyesi, görüntülere ilişkin, Teftiş Kurulu Müdürlüğünce inceleme-soruşturma başlatılarak, bu kişinin görevine son verildiğini bildirdi.

Haberlerdeki görüntülere dair İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gereği için müracaat edildiği belirtilen açıklamada, konu hakkında gerekli tüm hassasiyetin özenle gösterildiği kaydedildi.

Daha önce de İçişleri Bakanlığından, hakkında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar sebebiyle Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmıştı.

# rüşvet operasyonu # yolsuzluk # ataşehir belediyesi