İzmirliler LGBT dayatmasına karşı buluşuyor: Büyük Aile Buluşması

İzmir’de 'Büyük Aile Buluşması'na saatler kaldı. LGBT Dayatmasına karşı mücadele veren İzmir Büyük Aile Platformu, vatandaşları pazar günü saat:14.00’te Konak Meydanında yapılacak olan “Büyük Aile Buluşmasına” davet etti.

İzmir’de 100’ü aşkın sivil toplum kuruluşu bir araya gelerek LGBT Dayatmasına karşı bayrak açtı, İzmir Büyük Aile Platformunu kurdu. Ailemize, çocuğumuza sahip çıkıyoruz diyen platform pazar günü saat:14.00’te tüm aileleleri “Büyük Aile Buluşmasına” davet ediyor.

LGBT Dayatması, aileyi ve çocuğu hedef almış durumda. Büyük Aile Platformu “özgürlük, demokrasi” kılıfı altında yapılan propagandaya izin verilmemesi gerektiğini savunuyor.

Türkiye’de LGBT fikrini yaymak üzere hareket eden birçok kuruluş Avrupa Birliğinden fon alarak faaliyet yürütüyor. Büyük Aile Platformu bu konuda yasal düzenlenme için hükümeti göreve çağırıyor.

Türk Devletinin temel yapı taşlarından birinin aile olduğunu açıklayan platform üyeleri, bu saldırı Ulus Devleti hedef almaktadır diyor.

İdeolojik farklılıklarını bir yana bırakarak yola çıkan İzmir Büyük Aile Platformu, bütün aileleri pazar günü saat:14.00’te Konak Meydanında yapılacak olan “Büyük Aile Buluşmasına” davet ediyor.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

# LGBT dayatması # izmir