Siyasi partilerde bayramlaşma heyecanı

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde siyasi partilerde bayramlaşma heyecanı yaşandı. Bazı partiler yüz yüze bazıları da salgın nedeniyle video konferans yöntemiyle bayramlaştı. Görüşmelerde terörle mücadele, Batı'nın alevi kışkırtması, üretim devrimi ve sığınmacı sorunu öne çıktı.

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü siyasi partiler bayramlaştı. Kovid-19 önlemleri nedeniyle bazı siyasi partiler video konferans yöntemini tercih ederken bazıları ise yüz yüze bayramlaşmasını yaptı.

Bayramlaşmada öne çıkan en önemli gündem başlığı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyine başlattığı Pençe Kilit operasyonu oldu.

Görüşmelerde önemli bir diğer konu da Batılı ülkelerin Alevi yurttaşlar üzerinden Türkiye'de yaratmaya çalıştığı kaos planlarıydı.

Partilerin gündeminde ekonomi de vardı.

Vatan Partisi bayramlaşmada ABD başta olmak üzere Türkiye'ye dayatılan "soykırım" yalanını da gündeme getirdi.

Diğer yandan Vatan Partisi, Ak Parti, CHP, Saadet, Demokrat, DSP, ANAP, Yeniden Refah partisi ile bayramlaştı.
Ak Parti de Vatan Partisi, CHP, MHP, İyi Parti, Saadet, DSP ile bayramlaşmasını yaptı.

Ak Parti, MHP ve Vatan Partisi'nin bayramlaşmadığı PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile CHP, Deva Gelecek ve Saadet Partisi bayramlaştı.

# chp # türkiye # pkk # mhp # ak parti # vatan partisi # ekonomi # bayram # türk # ramazan bayramı # oldu # saadet partisi # siyasi parti # ramazan # dsp