Vatan Partisi Suriye ile iş birliğini savunuyor

Türkiye'nin gündemindeki sığınmacı sorunuyla ilgili Vatan Partisi en başından beri Suriye ile işbirliği yapılması gerektiğine dikkat çekiyor. Sorunun çözümü için Suriye ile işbirliği zemininin hazır olduğunu da vurgulayan Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek kışkırtma yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'a sert tepki göstermişti. Perinçek, Özdağ'ın ABD'nin kaos planına hizmet ettiğini söylemişti.

ABD kaos planlarına karşı tek ve en etkili çözüm ise Suriye ile işbirliği. Vatan Partisi en başından beri bu politikayı savunuyor.

Vatan Partisi Lideri Perinçek son açıklamasında Suriye ile kurulacak bu iş birliğinin zeminin de hazır olduğunu söyledi.

Vatan Partisi çözümü savunurken , Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise her fırsatta sığınmacı sorunuyla ilgili kışkırtma peşinde.

Kışkırtma planlarına karşı en başından beri tavır alan Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, ABD'nin kaos planlarına hizmet eden Özdağ'a sert tepki göstermişti.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı da sığınmacı sorunu üzerinden Türkiye'yi kışkırtanlara tepki gösterdi. Bursalı, "Amerikan operasyonunda aletsiniz" dediği Özdağ'a da meydan okudu.

# abd # türkiye # suriye # vatan partisi # Doğu Perinçek # mülteci # Vatan # son # Partisi # Özgür Bursalı # ümit özdağ # Göç # sığınmacı # Zafer Partisi