Özdağ'dan Süleyman Soylu'ya ölüm tehdidi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sığınmacı kışkırtması yaptığı için "Soros çocuğu" dediği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Soylu'yu ölümle tehdit etti. Sosyal medya açıklamasında silah vurgusu yapan Özdağ, İçişleri Bakanlığının önüne gideceğini söyledi. Meclis Bahçesi'nde açıklama yapan Ümit Özdağ, Soylu'ya ölüm tehdidi savurarak, "Bu iş ikimizden biri ölene kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın sığınmacılarla ilgili provokatif açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Soylu, Özdağ’ın sığınmacıları hedef alan açıklamaları ve finanse ettiği “Sessiz İstila” filmiyle, toplumu tahrik etmeye çalıştığını vurguladı. “Bunlar Soros taktiği” diyen Soylu, Özdağ ve ekibini de “ ABD eksenli operasyon elemanları” olarak niteledi.

Özdağ, yayınladığı video ile Soylu’yu İçişleri Bakanlığı’nın önüne çağırdı. Özdağ, art arda attığı mesajlarla “Bu iş seninle benim aramda”, “seni başka yerde de bulurum” gibi ifadelerle Soylu’yu tehdit etti. Özdağ’ın siyaset dışı üslubu ve sık sık “ silah vurgusu” yapması da dikkat çekti.

İçişleri Bakanlığı’nın önüne gitmesine izin verilmeyen Ümit Özdağ, tehditlerini Meclis önünde de sürdürdü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ölümle tehdit etti.

# abd # silah # meclis # süleyman soylu # Partisi # ümit özdağ # siyaset # sığınmacı # izin # Soros # Zafer Partisi