100. Üretim Devrimi Kurultayı İzmir'de yapıldı

100. Üretim Devrimi Kurultayı İzmir'de yapıldı.Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, İş insanları Ethem Sancak ve Cahit Yücel İzmirli üreticilerle buluştu. Kurultayın moderatörlüğünü Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz yaptı.

100. Üretim Devrimi Kurultayı İzmir'de yapıldı. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, İş insanları Ethem Sancak ve Cahit Yücel İzmirli üreticilerle buluştu. Kurultayın moderatörlüğünü Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz yaptı.

Konuşmacılar: 

• Dr. Doğu Perinçek / VatanPartisi Genel Başkanı

• Ethen Sancak / İş İnsanı

•  B. Cahit Yücel / İş İnsanı

100. Üretim Devrimi Kurultayı zeybek oyunuyla başladı. Ardından İş insanı B. Cahit Yücel konuşmasına başladı. Yücel üreticilerin sorunlarını, döviz saltanatının sona ermesi gerektiğini ve Türkiye'nin kur enflasyon sarmalından kurtulması gerektiğini vurguladı.

Ardından İş İnsanı Ethem Sancak kurultayda bir konuşma gerçekleştirdi. Sancak konuşmalarında şunlara değindi:

- Sloganı yeni dünyada İzmir'in görevi yapmalıyız. Çünkü İzmir herhangi bir şehir değil. İzmir Kurtuluş Savaşı'nı zafere ulaştıran, insanlık tarihinin en büyük şahsiyetlerinden biri olan Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri ve siyasi zaferi kazandıktan sonra milli ekonominin inşasını başlattığı şehirdir İzmir
- Türklerin ekonomik bağımsızlığı yarım kalmış bir şarkıdır dillerimizde. Şimdi o besteyi tamamlamanın zamanı geldi. Dünyanın koşulları buna çok uygun. Beş yüz yıldır insanlığın ensesinde boza pişiren batılı emperyalistler ve Atlantik sisteminin pili bitmiştir. 
- Milli bağımsızlıktan sonra zor olana başlıyoruz, yani yarım kalan ekonomik bağımsızlık. Vatan Partisi yarım kalan ekonomik bağımsızlığı tamamlamanın planlaması içerisindedir.

TÜRKİYE EKONOMİSİ ASYA’DA NEFES ALABİLİYOR VE ASYA’DA BÜYÜYOR.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek 100. Üretim Devrimi Kurultayı'nda konuştu. Doğu Perinçek şunları ifade etti:

- Anketlerdeki kararsızlar Atlantik sistemi içerisinde çözüm görmemekte kararlı.
- Türk Devleti ABD kontrolünden çıktı.
- Türkiye bugün Atlantik sistemine kafa tutan öncü ülkelerden biri.
- ABD’nin tüm coğrafyada kaybettiği süreçte Türkiye’nin önünde yeni bir karar aşaması var.
- Ezilen dünya ezilen olmaktan çıktı gelişen hale geldi.

- Turgut Özal'la birlikte Türkiye'ye dayatılan program bitti, Türkiye büyük bir çözüme, üretim devrimine gidiyor. Türkiye ekonomisi Asya’da nefes alabiliyor ve Asya’da büyüyor.
- Vatan Partisi’nin üretim devrimi programı artık bir tercih değil zorunluluktur.

- Önümüzdeki birkaç yıl içinde üreticilerin milli hükümeti kurulacak, Vatan Partisi bu hükümette anahtar rol olacak.
- Önümüzdeki üretim devrimi programının sırrı tüm insan kaynağını seferber etmekten geçiyor.
- Türk Lirası çarşıların sultanı olacak.
- Yöneticilerin kaymak yediği değil, halk gibi sade bir yaşadığı bir düzen kuracağız.
- Bütün partiler sadaka vermekte yarışıyor, biz sadaka sistemine son vereceğiz.       
- PKK/PYD’nin temizlenmesi için önümüzdeki dönemde Türkiye- Suriye iş birliği yapacak

Ayrıca Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Türkiye'nin önündeki kırk yılını Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik birliği ile birlikte sigortaladıklarını belirtti.

# izmir # abd # türkiye # pkk # suriye # vatan partisi # türk # Döviz # enflasyon # Doğu Perinçek # asya # nato # Ulusal # üretim # son # üretim devrimi # ethem sancak # iş insanları