Rubin Yunanistan'ı Türkiye'ye karşı silahlandırma çağrısı yaptı

Pentagon'un psikolojik savaş elemanı Michael Rubin, ABD'ye Yunanistan’ı Türkiye’ye karşı daha fazla silahlandırma çağrısı yaptı. Fethullahçı Terör Örgütüne desteği ile de tanınan Rubin, “ABD'nin Yunanistan'a Türkiye'ninkilerden daha gelişmiş platformlar satmasının zamanı geldi” dedi.

Savaş baronları Yunanistan’ı soyup soğana çeviriyor. Sadece Avrupa ülkelerine 400 milyar dolara borcu olan Yunanistan, kısıtlı kaynaklarını silahlanmaya ayırıyor. Amerikan savaş tekelleri de Türkiye karşıtlığı üzerinden Atina’ya sürekli silah satıyor.

Pentagon'un psikolojik savaş elemanı Michael Rubin, ABD ve Yunanistan’a Türkiye karşıtı silahlanma çağrısı yaptı. ABD yönetiminin Yunanistan'a Türkiye’ye karşı daha fazla silah vermesi gerektiğini kaydeden Rubin, Atina'ya da silahlanın çağrısında bulundu. Fethullahçıların dostu olan Rubin, “ABD'nin Yunanistan'a Türkiye'ninkilerden daha gelişmiş platformlar satmasının zamanı geldi. Bu sayede Yunanistan, Türkiye'nin elde ettiği avantajlara karşı denge kazanmış olacak” dedi.

Pentagon'un psikolojik savaş elemanı Michael Rubin, “Yunanistan ve Kıbrıs'a niteliksel bir askeri avantajı garanti etme zamanı” başlıklı makalesinde " askeri her alanda Türkiye’nin dengelenmesini gerektiğini savundu. Michael Rubin, "Türkiye'nin F-16'sı mı var, o zaman Yunanistan'ın F-35'i olmalı. Türkiye Anadolu Gemisini mi çıkardı, o zaman Yunanistan Zumwalt sınıfı gemilere sahip olmalı. Türkiye yerli Bayraktar S/İHA mı yapıyor, o zaman Yunanistan'a Predator ve MQ-9'lar  verilmeli!" ifadelerini kullandı.


Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin Türkiye karşısında askeri avantaja sahip olması gerektiğini ifade eden Rubin, Türkiye'nin daha fazla uçağa ve askeri ekipmana sahip olmaması gerektiğini kaydetti. Rubin makalesinde, 15 Temmuz gecesi Türk halkına bomba yağdıran FETÖ'cu pilotların serbest bırakılmasını da istedi.

# abd # türkiye # fetö # yunanistan # silah # türk # Temmuz # Güney Kıbrıs Rum Yönetimi # pentagon # michael rubin