Ulusal Kanal'dan ''gönüllü'' seferberliği

Üretenlerin kanalı Ulusal Kanal zirve hedefi yolculuğunda "Gönüllü" seferberliği başlattı. Desteklerin düzenli hale getirilmesi durumunda ihtiyaçlar anında karşılanmış olacak. Böylece Ulusal Kanal'ın sesi daha gür çıkacak. Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, üretenlerin kanalının zirveye taşınması için herkesi seferberliğe davet etti. Ulusal Gönüllüleri Sorumlusu Erdem Özdemir de gönüllülere büyük görev düştüğünü söyledi.

Üretenlerin kanalı Ulusal Kanal zirve hedefi yolculuğunda "Gönüllü" seferberliği başlattı. Yeni görev destekleri düzenli hale getirmek.

Gönüllülerin özverili destekleriyle büyük başarılara imza atan Ulusal Kanal zirve hedefi için büyük kararlılıkla yayın hayatını sürdürüyor.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, üretenlerin kanalının zirveye taşınması için herkesi seferberliğe davet etti.

Kanal'ın ihtiyaçlarını sıralayan Ulusal Gönüllüleri Sorumlusu Erdem Özdemir de seferberlikle ilgili gönüllülere büyük görev düştüğünü söyledi.

Gönüllülerin desteklerinin düzenli hale gelmesi durumunda aylık 130 bin lira olan TÜRKSAT kirası da büyük bir düzene girmiş olacak.

# kampanya # ulusal kanal # destek # Ulusal # adnan türkkan # zirve # türksat # lira # kanal # seferberlik # Ulusal Gönüllüleri