Akşener'den Türkiye'ye Avrupa vaadi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avrupa’daki yaşam tarzını Türkiye’ye getirmek istediklerini söyledi. Grup toplantısında konuşan Akşener, Kırım’ın Rusya’ya katılmasından sonra Ukrayna’ya kaçan Sözde Kırım Tatarları Lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’na Meclis tarafından Nobel'e aday gösterilmesi gerektiğini de savundu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avrupa vaadinde bulundu. Kırım ayrılıkçısının Nobel'e aday gösterilmesini istedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, Avrupa’daki yaşam tarzını Türkiye’ye getirmek istediğini söyledi.

- Avrupa’da peşinden koşulan şartları, bu topraklara getireceğiz. Orada özenilen hayatları, bu topraklara getireceğiz. Oradaki satın alma gücünü, bu topraklara getireceğiz.

AKŞENER'DEN KIRIM KIŞKIRTMASI

Akşener’in gündeminde Polonya parlamentosunun Kırım’ın Rusya’ya katılmasından sonra Ukrayna’ya kaçan Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’na Nobel ödülü verme kararı alması da vardı. Akşener, Kırımoğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de Nobel'e aday göstermesi için çağrı yaptı.

- Polonya Parlamentosu, dünya Türklüğünün ve Kırım’ın sembol ismi, ömrü sürgünlerde, zindanlarda, mücadeleyle geçmiş değerli büyüğüm, Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’nun Nobel Barış Ödülü’ne, aday gösterilmesi için karar aldı.
- Polonya parlamentosunun aldığı kararı, İyi Parti olarak, büyük memnuniyetle karşılıyoruz. İstiyoruz ki biz de Türk Milleti’nin yegâne hafızası, milletimizin kutsal çatısı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde alacağımız, benzer bir kararla destek olalım. Kahramanımızı, Nobel Barış ödülüne aday gösterelim.
# türkiye # rusya # Ukrayna # İyi Parti # parti # tbmm # türk # avrupa # meral akşener # Polonya # kırım # nobel # grup toplantısı